UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

1. Lipunmyynti ja lipun ostaminen ennakkoon

Lipunmyynti paikan päältä aukeaa tuntia ennen näytöstä.

Suosithan maksutapana pankkikorttia.

Lipun ostamisessa suosithan verkko-ostamista Netticketin kautta. Tämä on hyödyksi meille kaikille, sillä saat lippusi suoraan sähköpostiisi/puhelimeesi, ja pääset näytöksissä suoraan lipunmyynnin ohi lipun tarkistukseen. Näin vältymme myös lipunmyynnin ruuhkautumiselta paikan päällä. Saavuthan ajoissa ennen näytöstä.

Lipunmyynti sulkeutuu 20 minuuttia näytöksen alkamisen jälkeen.

2. Ryhmätilaukset

Ryhmätilauksia otamme vastaan numeroon 0400 998 623. Ryhmän minimikoko on 15 henkilöä. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kuitenkin tekemään myös ryhmälippujen ostot Netticketin kautta.

Ryhmätilauksia emme mielellään ota vastaan enää lippukassalla, sillä emme voi taata isolle ryhmälle löytyvän enää katsomosta tilaa näytöksen suosiosta riippuen.

3. Esteettömyys

Inva- ja avustajapaikat myymme mielellään puhelimitse numerosta 0400 998 623, sillä näitä lipputyyppejä ei pysty ostamaan itse Netticketistä. Invapaikkoja meillä on rajatusti eturivissä, joiden osto onnistuu ainoastaan puhelimitse em. numerosta. Avustaja pääsee näytöksiin veloituksetta.

Museotiellä on kaksi inva-paikkaa, josta mainitaan jo Infoa teatterivieraille -sivulla. Tätä kautta pääsee esteettömästi kulkemaan katsomon eturiviin.

4. Sarjalipun vaihtaminen paikkalipuksi

Sarjalipun vaihtaminen paikkalippuun tapahtuu Netticketissä etenemällä maksutavan valintaan asti, jonka jälkeen pystyy syöttämään sarjalipun koodin sille tarkoitettuun kohtaan. Koodin syöttämisen jälkeen summa päivittyy yhden lipun osalta sarjalipun arvon mukaiseksi.  

Sarjalipun vaihtaminen paikkalippuun onnistuu myös paikan päällä lippukopilla, mutta emme voi taata esityksen suosiosta riippuen, että paikkoja on enää jäljellä.

5. Katsomo ja sääolosuhteet

Katsomossamme on numeroidut istumapaikat, jonne mahtuu yhteensä 360 katsojaa. Katsomo ei ole katettu, takarivistä löytyy selkänojalliset istuinpaikat.

Loppuunmyytyyn katsomoon emme myy seisoma-/lisäpaikkoja. Suosittelemme aina tekemään lipunoston etukäteen Netticketin kautta, jotta pääsette varmasti haluamaanne näytökseen. Mikäli näytös myydään portilla loppuun, voi halutessaan tehdä paikkavarauksen seuraavaan näytökseen lipunmyynnin kautta suoraan teatterilla.

Esityksillä ei ole säävarausta, ja ne esitetään suunnitellusti myös vesisateen sattuessa. Lippukopissa myydään myös sadeviittoja. Huomaathan, että sateenvarjojen käyttäminen katsomossa on kielletty siitä aiheutuvan näköesteen vuoksi muille katsojille.

Sateen sattuessa maksettuja lippuja ei voi vaihtaa toiseen näytökseen, eikä ostettujen lippujen rahoja palauteta.

6. Väliaika

Väliajan kesto 30 minuuttia. Väliajalle pystyy tekemään tilauksen ennakkoon teatterin kautta, välitämme tiedon eteenpäin puolestanne. Väliaikatarjoilut erityisesti ryhmätilauksille ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen iitinharrastajateatteri@gmail.com